Cautare

2286 de rezultate pentru "trecerea timpului" (8.65 secunde)
- Paunul este considerat pasarea paradisului si simbolizeaza fericirea, imi spune acesta afisand un zambet pe fata senina, pe care se vede trecerea timpului.
Cu trecerea timpului, pe parcursul calatoriei alaturi de cel care o poarta, geanta va aduna tot mai multe amintiri si isi va schimba culoarea acolo unde va fi atinsa.
Odata cu trecerea timpului istoria modei in ceea ce priveste parul se schimba si cum nimic nu este nou moda anilor '40-'60 a revenit fiind adoptata de catre majoritatea barbatilor.
Cealalta lucrare - Sotronul vietii - ne aminteste de acel joc al copilariei, de trecerea ireversibila a timpului si de faptul ca trebuie sa ne bucuram de fiecare etapa a vietii.
Despre noua fata a Loredanei Groza (48 de ani) au vorbit medici esteticieni, care ne-au explicat ce interventii au identificat pe chipul vedetei, psihologi, care spun ca diva nu accepta trecerea timpului, dar si fanii, care ii scriu zilnic mesaje sa inceteze cu retusarea pozelor.
Apoi, ajuns la maturitate cunoaste marea dragoste, insa trecerea timpului face ca entuziastmul tineretii sa il arunce in valtoarea vieții spre noi provocari.
Vinul rosu poate ascunde in el secretul longevitatii Cercetarile facute de-a lungul timpului au aratat faptul ca anumite calorii pot prelungi durata de viata de la celulele mononucleare pana la mamifere.
Toata aceasta perioada inseamna un cumul de experienta, pus in slujba pacientului si trecerea peste criza - fara ca aceasta sa fi afectat afacerile grupului.
Orice se intampla cu trupul uman, "bateria" este cea care va experimenta trecerea prin "al doilea separator de fascicule". Aici intervine Multiversul.
FARCAS) (Continuare) Povesti cu fantome Am putea fi tentati - spune Hastings - sa respingem astfel de marturii, ca pe niste ridicole povesti cu fantome, inventate pentru trecerea timpului de niste tineri gardieni militari, plictisiti.
Cel mai bun marker surogat pentru calitatea ovocitelor este varsta. Cu trecerea timpului, ovocitele scad atat in cantitate cat si in calitate.
Prezentare de Andrei Plesu a cartii Pe trecerea timpului, de Emil Hurezeanu, Ed. Curtea Veche Daca nu ma-nsel, Emil Hurezeanu n-a iesit niciodata pe primul loc in vreun top al jurnalistilor autohtoni.
Cu trecerea timpului insa, si-a dat seama ca vrea altceva", a explicat un apropiat motivul despartirii. Din pacate insa, sfarsitul relatiei a insemnat inceputul unor dispute neincetate legate de custodia fetitei Nahla, rezultata din relatie.
Studiile arata ca, odata cu trecerea timpului, semnalele negative din creier isi pierd din intensitate gratie unei adaptari emotionale. La urma urmei, timpul vindeca orice rana!
E normal ca, odata cu trecerea timpului sa nu mai existe aceeasi dorinta. Insa daca atractia nu mai exista deloc, lucrurile sunt clare.
Sportul practicat cu consecventa ne ajuta sa ne mentinem sanatatea, iar miscarea devine tot mai importanta pe masura ce inaintam in varsta, mai ales pentru muschi si oase, pe care trecerea timpului le afecteaza vizibil.
Trecerea de la ora de vara nu va fi simultana in toate tarile, din cauza diferentei de fus orar.Trei tari din UE (Marea Britanie, Irlanda si Portugalia) vor reveni la ora UTC, in timp ce Spania, Austria, Belgia, Republica Ceha, Danemarca, Franta, Germania, Ungaria, Italia, Luxemburg, Malta, Polonia, Slovacia, Slovenia, Suedia si Olanda vor fixa ceasurile la ora UTC+1.
Cu trecerea timpului, sper eu, vom vedea mai clar, si fara cliseele cu care inca judeca unii Revolutia Romana, ce lucru important am facut in acele zile, si cat de mult am infaptuit de atunci.
Odata cu trecerea timpului, pielea isi pierde elasticitatea si forța musculara. Procesele au loc si la nivelul pleoapelor, favorizand reliefarea tesuturilor adipoase atat la nivelul pleoapei superioare cat si inferioare, ceea ce duce la imbatranirea pielii.
Cu trecerea timpului, conflictul a devenit complex si a dus la implicarea mai multor tari straine si a grupurilor jihadiste.
google-analytics.com